Tel.:
China back-up voeding fabrikant
Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

BETROUWBARE & VEILIGE MACHTSoplossingen

Thuis

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

J-activeer, is één merk van Xian Junbiao Electronics Technology Co. , Heeft Ltd, (www.xajunbiao.com) productregelen en beheer de laatste jaren uitgebreid. Elke dag, werken wij met onze klanten samen om fijn-gemaakte, technology-driven oplossingen te vinden om spoor bij piek werkende efficiency te handhaven.

 

J-activeer nadruk bij het verstrekken van geavanceerde technologie, hoogte - kwaliteitsproducten en de betrouwbare diensten, aan het helpen van klant om bedrijfswaarde te verhogen. De productenlijn met inbegrip van reserveaccu's test en regeneratie, duurzame energie, voedingbeheersysteem, enz.

 

De producten en de diensten worden wijd gebruikt in telecommunicatie, datacentrum, olie & gas, gezondheidszorg, bank, publiek, de industrie, duurzame energie, elektrische centrale, militair & defensie, enz.

 

China Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Sinds het jaar van Dec, het promotiemerk van 2020 1 die dat zich op de Landelijke Elektrificatie concentreren SDGs te steunen. Wij leveren altijd betrouwbare en hoogstaande producten en de geschikte en efficiënte dienst aan klanten zoals ooit.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : J-ACTIVEER

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

1994, BER van R&D eerste 2M Meetapparaat in China.

 

2003, Takbedrijf „Criane werd“ opgericht.

 

2004, Merk „Aitelong werd“ opgericht.

 

2009, Groep „GUANGGU werd“ gecombineerd.

 

2013, Takbedrijf „Junbiao werd“ opgericht.

 

2019, Merk „j-ACTIVEERT“ werd opgericht.

 

2022, Merk „Gpower werd“ opgericht

 

bedrijfsdiensten

Verplichting aan kwaliteit: De kwaliteit komt de eerste

Hoge rendabel: Ons gebied van deskundigheid zoekt altijd aan de maximumprestaties met minimumkosten.

De naverkoopdienst: U concentreert zich op product, doen wij de rest. De portier-vlakke professionele diensten van 24/7/365 wordt bedoeld aan het aanbieden van u onbezorgde het bestel- ervaring.

Globale reputatie: Het vroegere aangetoonde succes getuigde onze bewezen geschiedenis, met j-ACTIVEER voetafdruk betredend ton landen, die 5 continenten stappen.

Certificaat: ISO9001: 2015, ISO-45001:2015, ISO-14001:2015, GB/T9001: 2008

Bedrijfteam

J-ACTIVEER, is een team bestond uit nauwgezette en inspirational personeelsleden. Het dient als premie oplossing-leverancier van gediversifieerde het testen instrumenten die reservevoeding en onderhoudsbeheer behandelen dat de aanwinst en de verwezenlijking van cliënten voordelig van relevante projecten goedkeurt.

Alles j-ACTIVEERT doet georiënteerd aan de eis van cliënten. De holistic opdracht en de expliciete implementatie liggen in het oplossen van uw problemen en het uitbreiden van uw zaken. Wat u nodig hebt, enkel vertel ons en alle technische details en procedurekarweien zouden behandelde geschikt en geschikt uit uw naam zijn.

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.
996 TianGu Qi Road, Xi'an, Shaanxi, P.R.China
Tel.:86-029-65659372
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit back-up voeding Leverancier. © 2020 - 2021 backup-powersupply.com. All Rights Reserved.